051 54 10 10

Vacuüm- en (diepvries)zakken: de ideale verpakking voor uw verse producten

Vacuüm verpakte voedingswaren blijven langer vers. Vlees, vis of groenten: elk product vraagt zijn specifieke vacuümverpakking, afgestemd op zijn specifieke vereisten.

Op maat in flexo of offset

Orbo produceert in samenwerking met zijn partners uw vacuüm- en (diepvries)zakken: de ideale verpakking voor uw verse producten op maat. En dat in de door u gewenste afmetingen en foliesamenstelling. Wilt u een bedrukking op uw verpakking? Die realiseren we tussenlaags. En in een flexobedrukking tot acht kleuren of een offsetbedrukking tot zes kleuren. Gaat u voor de hoogste afbeeldingskwaliteit? Dan is offsetbedrukking uw beste keuze. Orbo bedrukt de folie, lamineert de gewenste samenstelling en onze partners vormen dan de gewenste zakken.

Behalve vacuümzakken produceert Orbo ook diepvrieszakken. Die vormen geen barrière en zorgen dus niet voor een langere houdbaarheid. U krijgt ze wel op maat en volgens de afmeting en samenstelling die u wilt.

Hebt u graag een afbeelding op uw vacuüm- of diepvrieszak? Bij Orbo kunt u terecht voor flexodruk tot acht kleuren of offsetdruk tot zes kleuren.

Voor diepvrieszakken hebt u de keuze tussen monofolie of laminaat.

Orbo staat voor
  • Flexibiliteit in maatwerk en levertermijn
  • Innovatie (e-beam)
  • Ecologische oplossingen
  • Ervaren werknemers
Lees meer

Meer informatie of een offerte?

stel uw vraag